Informatie aanvragen
graffiti-spuiten.jpg
Graffiti Workshop voor elke gelegenheid in België   Meer
graffiti-workshop-vrijgezellenfeest.jpg
Graffiti Workshop vrijgezellenfeest in België   Meer
graffiti-workshop-kinderfeestje.jpg
Graffiti Workshop kinderfeestje in België   Meer
graffiti-workshop-teamuitje.jpg
Graffiti Workshop teamuitje in België   Meer
graffiti-spuitbus.jpg
Graffiti spuiten in België!   Meer
graffiti-workshop-met-je-vrienden-en-vriendinnen.jpg
Graffiti Workshop met je vrienden en vriendinnen in België   Meer
graffiti-workshop-familieuitje.jpg
Graffiti Workshop met de familie in België   Meer

De leukste Graffiti Workshop

Welkom bij de Graffiti Fabriek! Wij zijn dé specialist wanneer het gaat om het verzorgen van de workshop graffiti in België als vorm van entertainment. Wij verzorgen kwalitatief hoogstaande workshops met een hoog fun-gehalte.

Graffiti Workshop voor elke gelegenheid

Onze graffiti workshops zijn uitermate geschikt voor elke gelegenheid. De vorm van de workshop wordt door ons vaste team volledig afgestemd op het doel van de workshop, de gelegenheid, het niveau van de deelnemers, het aantal deelnemers en de gewenste tijdsduur. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, een teamdag, een schoolworkshop of een vrijgezellenfeest, ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot aan het eind actief bij betrokken is!

Fris, nuchter en persoonlijk

Een goede graffiti artiest is nog geen goede workshopbegeleider. Onze workshops in België worden verzorgd door ons vaste team. Ons graffiti team bestaat uit mensen die een passie hebben voor les geven en entertainen en die het belangrijk vinden om mensen te inspireren, te activeren en te motiveren. Wij gaan op een frisse, nuchtere en vooral persoonlijke manier te werk en dat brengen wij keer op keer over bij de deelnemers tijdens onze graffitit cursussen!

Digitale Graffiti België

Ook kunnen wij met trots zeggen dat wij dé specialist en tevens marktleider zijn op het gebied van digitale graffiti in België met de DigiSpray digitale graffiti wall! Onze DigiSpray wall is de meest veelzijdige digitale graffiti muur en is uitermate geschikt als promotiemiddel en/of entertainment tool tijdens een evenement, beurs, productlancering of privéfeest.

Betrouwbaar en helder van a tot z

In de markt staat de Graffiti Fabriek België te boek als een betrouwbaar graffiti bedrijf. Vanaf het eerste contact reageren wij snel, zijn wij duidelijk, denken wij mee en komen wij onze beloftes na.

Elke graffiti workshop in België is méér dan een eenmalige belevenis. Of het nou gaat om een losse workshop, een groots project of een gezellig uitje, ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat elke deelnemer er vanaf het begin tot aan het eind actief bij betrokken is.

Enkele reacties van onze klanten (overzicht)

 • De workshop was zeker geslaagd! We (jullie) krijgen nog steeds complimenten. Erg leuk om te doen en héél origineel. Het resultaat komt hier ook in de hal te staan, dus ik ben benieuwd naar de reacties ;-) Nogmaals bedankt voor jullie inzet en positieve energie!
  — Mireille Bergervoet
 • Graag wilde ik jullie bij deze nogmaals bedanken voor de leuke graffiti workshop!
  — Nienke Verhees
 • Bedankt voor de super leuke workshop Graffiti. Iedereen was heel enthousiast.
  — Saskia Rijnen
 • Wil je nog even zeggen dat we het een ontzettend leuke workshop vonden. Echt een aanrader! Dus, mede namens mijn collega's; dank hiervoor!
  — Margriet Kool
 • Eerst en vooral enorm bedankt voor jullie bijdrage aan onze teamdag afgelopen donderdag. Het was fenomenaal! We krijgen nu nog altijd positieve reacties! En ik denk dat het voor jullie ook nog nieuwe opdrachten gaat opleveren want ik krijg veel vraag naar jullie adres.
  — Richard Welten
 • Bedankt voor de leuke namiddag, de kinderen vonden het super !
  — Lies Troucheau
 • Het is supermooi geworden. De kids vonden het echt geweldig. Heel hartelijk dank aan de mannen die de kids begeleid hebben.
  — Willemijn
 • bedankt voor de goede zorgen. Mijn collega's en ik hebben zeer genoten van de workshop.
  — Hélène Bartelds
 • De collega’s waren er allemaal enthousiast over en vonden de manier van uitleg geweldig! Het filmpje staat al op onze intranetsite, dus zeer geslaagd.
  — Brenda Hofland
 • De grafitti workshop was geslaagd. De werkstukken zie er goed uit en ze krijgen een mooie plaats bij het nieuwe schoolgebouw van De Hasselbraam.
  — Raymond Vlieks
 • Het was een zeer geslaagde activiteit! We hebben de kunstwerken in ons kantoorpand opgehangen en iedereen is er erg trots op. Nogmaals dank voor jullie hulp en enthousiasme!
  — Karlijn de Vries
 • We hebben afgelopen zaterdag een leuke workshop gehad!! Fijne begeleiding en erg gezellig.
  — Lucien Verhappen
 • Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie bijdrage aan het event. Zowel de digitale wand + de spandoeken maken is een groot succes geworden! Alle leerlingen hebben genoten en dit is zeker iets voor volgend jaar.
  — Saskia Doolaege
 • De graffiti workshop was een groot succes, dus dat gaan we zeker onthouden voor als we nog eens iets moeten organiseren.
  — Hélène Cuppers-Moors