Informatie aanvragen

Graffiti Workshop Workshopdag in België

Een graffiti workshop in België voor de leukste workshopdag

Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van graffitiworkshops binnen middelbare scholen hebben wij ervaren wat scholen wel en niet prettig vinden wanneer zij externe krachten inschakelen voor het verzorgen van een workshopdag in België.

De graffiti-fabriek heeft daardoor een speciaal workshopprogramma kunnen ontwikkelen dat helemaal afgestemd is op leerlingen binnen het middelbaar onderwijs in België. De leerlingen maken hierbij niet alleen kennis met een vorm van hedendaagse cultuur maar gaan deze ook daadwerkelijk ervaren!

De graffiti-fabriek is officieel cultuurkaart acceptant waardoor al onze workshops en diensten met de cultuurkaart gefinancierd kunnen worden en de school zelf dus geen enkele kosten heeft.

De volgende workshopvormen zijn mogelijk tijdens een workshopdag in België:


klik hier voor meer informatie over de prijzen, opbouw, begeleiding, materialen en locaties voor de graffiti workshop in België.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om het programma van het workshopdag in België uit te breiden met allerlei andere leuke activiteiten en workshops. Meer informatie over deze workshops is terug te vinden op onze website van E-vent Entertainment.

Video's

Video 1 t/m van